Почетна Тагови преговарање

Таг: преговарање

Работилница во Скопје „Како да преговарате со инвеститори?“ со Арон Браун...

0
CEED Hub Скопје ќе биде домаќин на работилница на тема „Како да преговарате со инвеститор?“ која ќе ја одржи Арон Браун, бизнис ангел и...

Зошто се битни преговарачките вештини – утре во Скопје семинар на...

0
Утре во Скопје со почеток од 10 часот во Буши хотел ќе се одржи семинар за преговарачки вештини. Семинарот наменет за менаџери, претставници за...