Почетна Тагови пред-акцелераторска програма

Таг: пред-акцелераторска програма

Првиот ментор на втората пред-акцелераторска програма на Сеавус Инкубатор е од...

0
Силиконската долина повторно во Скопје Како прв ментор на втората пред-акцелераторска програма наменета за ИТ стартапи, Сеавус Инкубатор го најавува  гостувањето на Адамс Елиот од...