Почетна Тагови прекувремена работа

Таг: прекувремена работа

Луѓето кои заминуваат навреме од работа се поздрави и посреќни

0
Многу вработени сметаат дека околината ќе ги доживее како недоволно посветени ако први го напуштат работното место. Според многу истражувања, апсолутно нема корист од...

Јужна Кореја ќе им ги исклучува компјутерите на луѓето за да...

0
Јужна Кореја ќе мора да почне да им ги исклучува компјутерите на луѓето за да си заминуваат од работа, со цел да се спречи...

Јапонска фирма со гласна музика ќе ги брка оние кои остануваат...

0
Уште од периодот после Втората светска војна Јапонија се соочува со работна култура која се состои од премногу работа прекувремено. За да го промени...