Почетна Тагови преносители на вирус

Таг: преносители на вирус

Американска студија покажа дека малите деца заболени со корона вирус се...

0
Процентот на генетски материјал во корона вирусот во носот на децата до пет години е за 10 до 100 пати поголем отколку кај постарите...