Почетна Тагови пресметки

Таг: пресметки

Веќе ги потрошивме ресурсите на Земјата за 2019 година и сега...

0
Почнувајќи од вчера луѓето ќе консумираат повеќе ресурси до крајот на 2019 година отколку пто може да се регенерираат. Тоа го покажуваат податоците на...