Почетна Тагови претпријатие

Таг: претпријатие

Град Скопје основа ново претпријатие за енергетика

0
На вчерашната седница Советот на Град Скопје основа ново акционерско друштво кое ќе се занимава со енергетски дејности. Со оваа Одлука Градот Скопје ја утврдува...