6.5 C
Skopje
четврток, декември 12, 2019
Почетна Тагови претпријатија

Таг: претпријатија

Преку социјално претприемништво до развиени заедници 

Социјалното претприемништво во РМ е во зародиш. За жал, сè уште не постои законска рамка за овој вид претприемништво, ниту пак стратегија. Невладините организации...

Во понеделник во Скопје работилница за зголемување на иновацискиот капацитет на...

Во рамки на ЕУ проектот ИноПлатформа, Центарот за управување со знаење организира информативен ден наменет за менаџерите на малите и средни претпријатија одговорни за...

НАЈПОПУЛАРНИ