Почетна Тагови пречистителна станица

Таг: пречистителна станица

Прилеп доби пречистителна станица за третирање на урбани отпадни води

0
Во  Прилеп денеска беше пуштена во употреба пречистителна станица која ќе одговори на потребите на 95.000 граѓани - инвестиција од 50 милиони евра кои...