Почетна Тагови приближување

Таг: приближување

Марс ќе дојде најблиску досега до Земјата

0
Марс и Земјата ќе се доближат повеќе отколку што биле последните 15 години. Феноменот познат како приближување на Марс ќе им овозможи на луѓето...