Почетна Тагови Прилепска Пиварница

Таг: Прилепска Пиварница

Нова инвестиција на Прилепска пиварница од 3,5 милиони евра во Скопје

0
Новиот објект ќе се простира на 5.040 метри квадратни на парцела од 11.500 метри квадратни која се наоѓа веднаш до веќе постоечкиот објект на...

Прилепска пиварница со донација за Центрите за аутизам во Скопје и...

0
Прилепска Пиварница потпиша договор за донација на 500.000 денари како финансиска помош за Дневниот центар за аутизам во Скопје и за Дневниот центар за...

Највисоко златно признание за Прилепска Пиварница од PepsiCo

0
Прилепска Пиварница е добитник на највисокото, златно признание од годишната награда PepsiCo Caleb Bradham Quality Excellence. Caleb Bradham наградата се однесува на квалитетот на...