Почетна Тагови Прилеп

Таг: Прилеп

Пакомак и Шпаркасе банка донираа детско игралиште во Прилеп

0
На прилепскиот градоначалник Илија Јовановски му беше врачена наградата за НАЈ Еко градоначалник за 2018 година, а неговата општина доби донација од Пакомак и...

Прилеп доби пречистителна станица за третирање на урбани отпадни води

0
Во  Прилеп денеска беше пуштена во употреба пречистителна станица која ќе одговори на потребите на 95.000 граѓани - инвестиција од 50 милиони евра кои...

Инфо сесија за „Предизвик за млади истражувачи“ во Прилеп

0
„Предизвик за млади истражувачи“ беше претставен пред професорите и наставниците од средните и основните училишта од пелагонискиот регион, општините Могила, Крушево, Новаци, Битола, Кривогаштани, Демир...