Почетна Тагови приоритети

Таг: приоритети

Кои се седумте приоритети од приватниот сектор за економска 2019 година

0
Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК)  по одржаните состаноци со претседателството, регионалните комори и ресорните институции, испорача 7 приоритети од приватниот сектор за...

Тip of the Week – Во последен момент

0
„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето...

18 лоши навики од кои треба да се откажете за да...

0
Продуктивноста значи да се работи паметно, а не понапорно и секој ден да се извлече максимумот. Иако не е лесно да се постигне тоа,...

18 лоши навики од кои треба да се откажете за да...

0
Продуктивноста значи да се работи паметно, а не понапорно и секој ден да се извлече максимумот. Иако не е лесно да се постигне тоа,...

Како да ги поставите вашите цели за 2018 година за да...

0
Целите се исполнуваат само тогаш кога ќе ги приоритизирате на вистинскиот начин! Полека влегуваме во завршницата на оваа година и многумина од нас си помислуваат:...

Tip of the Week – Заглавени со премногу обврски

0
„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето...