Почетна Тагови ПристАПП транспорт

Таг: ПристАПП транспорт

Претставени иновативните решенија кои се натпреваруваат за предизвикот „ПристАПП транспорт“

0
Во Министерството за транспорт и врски се одржа јавна презентација на иновативни решенија за нов систем „ПристАПП транспорт“ за управување во областа на патничкиот...