Почетна Тагови ПристАпп

Таг: ПристАпп

Избрано иновативно решение за повикот „ПристАПП транспорт“ на ФИТР

0
Иновативното решение на компанијата „Некстсенс ДОО“ е избрано како прворангирано на Јавниот повик за финансирање на проект за изработка на информациски систем за управување...

Фондот за иновации отвори предизвик за информациски систем за управување во...

0
Директорот на Фонд за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски и министерот за транспорт и врски Горан Сугарески го промовираа Јавниот повик за финансирање на проект за...