Почетна Тагови провидност

Таг: провидност

Медицинска камера може да „гледа“ низ човечкото тело

0
Досега беше невозможно без рендген или други скапи методи да се утврди каде во телото се наоѓаат ендоскопите. Светлото на ендоскопот наместо да помине...