Почетна Тагови провизии

Таг: провизии

Ќе се ограничат банкарските трошоци при одобрување на потрошувачки кредити

0
Ограничување на надоместоците кои ги плаќаат граѓаните при одобрување и отплата на потрошувачки кредити, е главна цел на измените во новиот Предлог-закон за заштита...