Почетна Тагови прозорец

Таг: прозорец

Оваа лепенка за стакло ќе ви ја намали сметката за струја...

0
Лепенки за стакло во иднина ќе ги заменат клима-уредите. Научниците велат дека овој материјал задржува 70% од топлината на сонцето и автоматски се затемнува...