Почетна Тагови Пролетни средби

Таг: Пролетни средби

ИФЦ ќе ги поврзува домашните компании со странските инвеститори

0
Проект преку кој домашните компании ќе се поврзуваат со странските инвеститори во ТИРЗ е договорен со Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) за време на Пролетните...