Почетна Тагови Промени за одржливост

Таг: Промени за одржливост

Формирана мрежа за финансиска одржливост на граѓански организации

0
Над 70 граѓански организации од земјава се приклучија на неформалната Мрежа за финансиска одржливост на граѓански организации (ГО) со цел да застапуваат поволни промени...