Почетна Тагови Пуклавец

Таг: Пуклавец

Која е винарницата што се проширува во Македонија?

0
Во сончевите предели на Неготино, во близина на селото Долни Дисан од неодамна работи нова винарницат. Лозовите насади веќе неколку години жедно растат и...