Почетна Тагови пушачи

Таг: пушачи

Македонија е лидер во регионот според потрошувачката на цигари по пушач

0
Република Северна Македонија е меѓу првите 10 земји во светот врз основа на преваленца на пушење и вкупниот број испушени цигари дневно по пушач....

Британската Агенција за јавно здравје потврди: Префрлањето од класични на е-цигари...

0
Британската влада го објави најновиот извештај на државната Агенција за јавно здравство на Англија (PHE – Public Health England), во кој се содржани најновите...