Почетна Тагови работно место

Таг: работно место

Како да го одржувате работното место чисто, а себеси здрави?

0
Во канцелариите има стотици мали микроскопски и не толку мали засолништа за вируси и бактерии како што се копчињата на тастатурата, прекинувачите за светло,...

Што не треба никогаш да облекувате на работа?

0
Правилата за облекување на работа постојано се менуваат, секако, во зависност од природата на работата и од деловното опкружување. Некои работни места се поопуштени,...

LinkedIn лансираше нова опција која ќе го олесни барањето работа

0
LinkedIn го олеснува барањето и наоѓањето на совршената работа за вас така што врз основа на искуството и на образованието што го имате ќе...

LinkedIn наскоро ќе ви кажува и колкава е платата за секоја...

0
LinkedIn најави дека наскоро ќе ја стартува новата опција Salary Insights, која за сите отворени работни места кои се нудат преку мрежата на апликантите...

Пет важни промени на работното место предизвикани од дигитализацијата

0
Според некои истражувања, до 2020 година ќе бидат развиени околу 250.000 апликации за секојдневна употреба наменети за Интернет на нештата. Токму ваквите алатки или...