Почетна Тагови Рајан Хикман

Таг: Рајан Хикман

Седумгодишниот Рајан од Калифорнија отвори компанија за рециклирање отпад

0
Уште како многу мал, Рајан Хикман кој е по потекло од Калифорнија искажал огромен интерес за хоби нетипично за неговата возраст: повеќекратно користење на...