Почетна Тагови Светозар Јаневски

Таг: Светозар Јаневски

Светозар Јаневски, претседател на управниот одбор на Тиквеш, е личност на...

0
Претседателот на управниот одбор на ВВ „Тиквеш“ и член на инвестициската група М6 - Светозар Јаневски е добитник на годинешната награда за личност на...

Високо одликување за Светозар Јаневски од финската држава

0
За своите досегашни залагања и исклучителниот придонес за соработката и пријателството меѓу двете земји, почесниот конзул на Република Финска во Република Македонија, Светозар Јаневски,...