Почетна Тагови складирање податоци

Таг: складирање податоци

Во иднина лозинките ќе бидат меморирани во вашата облека

0
Доколку не ви се допаѓа идејата да ви стават чип во раката каде што ќе се складираат лозинки за канцеларии и компјутери, еве друго...