Почетна Тагови #СподелувамеИскуство

Таг: #СподелувамеИскуство

Првата специјализирана компанија за Data Science во Македонија ги става своите...

0
Data Masters е првата македонска компанија специјализирана во областа на Data Science и Business Intelligence, која покрај консултантсвото повеќе од една година го пренесува своето...