Почетна Тагови стапче

Таг: стапче

Стапче за дезинфекција ја чисти секоја површина за неколку секунди

0
Verilux CleanWave Portable UV-C Mini Sanitizing Wand ви помага да не допирате никакви валкани површини со рацете преку дезинфекција и санитација на површините за...