17.1 C
Skopje
сабота, јуни 6, 2020
Почетна Тагови Струмица

Таг: Струмица

Струмица доби инфо пункт за млади невработени и за бизнис секторот

Струмица доби Инфо пункт за млади невработени и бизнис секторот. Пунктот претставува обид за создавање своевидна симбиоза помеѓу двете целни групи, при...

Првата фотоволтаична централа на ОКТА инсталирана во Единство Струмица пуштена во...

ОКТА ја пушти во употребата првата фотоволтаична централа инсталирана на покривот на компанијата Конфекција и трикотажа АД Единство од Струмица. Поставувањето на централата е...

ГастроМак го собра глобалниот готвачки крем во Струмица

Почнувајќи од денес, па во следните пет денови, врвните кулинарски светски судии, едукатори и готвачи повторно ќе се сретнат во Македонија, на Третиот меѓународен...

ГастроМак 2018 – врвните светски готвачи повторно се собираат во Македонија...

Од идниот понеделник, па сè до петок врвните светски готвачи повторно ќе се сретнат во Македонија. Поводот е стартот на Третиот меѓународен гастрономски натпревар...

„Избор“ од Струмица, социјално претријатие кое преку рехабилитациона програма за зависници...

Во текот на 2017 година во рамките на проектот Smart Start кој е кофинансиран од Европската Унија и се спроведува во пет земји: Македонија,...

Желбата да се издигнеш над другите те прави одличен апликант за Adient

Adient е глобален лидер за автомобилски седишта и произлезен е од Johnson Controls. Во Македонија е присутен од 2011 година со отворање на фабиката...

НАЈПОПУЛАРНИ