10 C
Skopje
петок, октомври 30, 2020
Почетна Тагови технологијата за добро

Таг: технологијата за добро

Технологијата на компанијата ГДи Скопје ги преброја сите дрвја и грмушки...

Во Скопје, под надлежност на градската власт има 65.844 дрвја и 28.325 грмушки. Нив ги преброја и евидентира компанијата ГДи Скопје, творец на зелениот...

НАЈПОПУЛАРНИ