7 C
Skopje
недела, февруари 28, 2021
Почетна Тагови Треска

Таг: Треска

Студентка изработи проект за оживување на локацијата на Езерото Треска

„Да му се врати на градот едно место каде што може за многу кратко време, 20 минути, веднаш да се ужива на...

Ќе се гради спортско – рекреативен центар „Езеро Треска“

Македонската влада ја усвои информацијата за основање на туристичка развојна зона „Матка“ и му даде препорака на Град Скопје во рок од 30 дена...

Пакомак ќе донира мрежа за зафаќање на пластичен отпад на сливот...

Пакомак одговори позитивно на иницијативата за одржување на еко-системот на езерото Козјак и реката Треска, со набавка и поставување на мрежа за зафаќање на...

НАЈПОПУЛАРНИ