Почетна Тагови УГД

Таг: УГД

Штипскиот универзитет поставува станици за мерење на загадувањето во воздухот

0
Универзитетот „Гоце Делчев“ Штип во соработка со локалната самоуправа на градот ќе постави мерна станица за мерење на квалитетот на воздухот Граѓаните на Штип преку...