Почетна Тагови уписи

Таг: уписи

Во тек се уписите за талент-програмата на „Сеавус“ од областа на...

0
Kако дел од талент-програмите на „Сеавус“, во тек се уписите за обука од областа на телекомуникациските технологии. Обуката е наменета за дипломирани студенти или...