Почетна Тагови филантропија

Таг: филантропија

Еве како Бил Гејтс го дефинира успехот

0
Без разлика дали се работи за пари, моќ или слава, за успехот секој има различна дефиниција. Според Бил Гејтс, успехот го дефинираат два фактори:...

 „Храна за сите“ – иновативна платформа на Јане Заевски која спречува...

0
 Нашата мисија е да ја зачуваме храната, паричникот и планетата Земја, преку создавање на одржлива заедница, со која заеднички ќе ја вратиме изгубената вредност...