-2.2 C
Skopje
четврток, јануари 27, 2022
Почетна Тагови форум

Таг: форум

На Копаоник од 1 март се одржува српскиот Давос со експерти...

Најголемиот регионален бизнис настан, т.н. српски Давос, ќе се одржи од 1 до 4 март. На настанот ќе се соберат повеќе од...

Форум за стратешки развој на туризмот денеска во Охрид

Форум на тема „Стратешки развој на туризмот и  ефектите на државната политика за негова поддршка“ ќе се одржи денеска во Охрид во организација на...

Нов Форум на добри компании, за „апдејт“ на стариот економски систем!

Улогата што бизнисите, институциите и социјалните претпријатија можат да ја имаат во трансформацијата на стариот економски систем е тема во фокус на новиот, трет...

Трет регионален Форум на иновација, технологија и претприемништво „Sarajevo Unlimited 2018“

Од денеска до 7 ноември во Босна и Херцеговина се одржува третиот Регионален форум за иновација, технологија и претприемништво – „Sarajevo Unlimited 2018“, на...

Форум „Како да се подобри бизнис опкружувањето во Македонија“

Форум на тема „Како да се подобри бизнис опкружувањето во Македонија – општествени и економски промени“ ќе се одржи денеска во Битола. Ќе се...

МАСИТ најавува два големи настани: Конференција за дигитална транформација и Форум...

Глобалната дигитализација во целост ги презема сите процеси на секојдневното функционирање, како во Македонија, така насекаде и во светот, со што  предизвикува постојани промени...

Компанијата Еликософт учествува во Регионален форум за е-агробизнис во Нови Сад

  Компанијата ЕЛИКОСОФТ за информациски инженеринг, која е присутна на бизнис пазарот во Македонија повеќе од дваесет години, присуствуваше на Регионален форум за е-агробизнис во Нови Сад,...

НАЈПОПУЛАРНИ