Почетна Тагови Фред Луди

Таг: Фред Луди

Како Фред Луди ја изгради најиновативната компанија во светот?

0
Фред Луди е 64-годишниот основач на ServiceNow, најпознатата американска компанија за ИТ услуги. „Кога толку многу луѓе сакаат да те видат, мора да се...