Почетна Тагови црвена листа

Таг: црвена листа

35.765 видови билки и животни се во опасност од изумирање

0
Меѓународната унија за заштита на прирордата ги објави новите резултати од Црвената листа со загрозени видови на Земјата (IUCN Red List of Threatened Species)....