Почетна Тагови чамец

Таг: чамец

Ова е најголемиот 3Д печатен чамец во светот

0
Ова е најголемиот 3Д печатен чамец во светот. Потребни биле само 72 часа за да се направи чамецот 3Dirigo. Материјалот од кој е испечатен...

ВИДЕО: Овој чамец се склопува и се расклопува за 60 секунди

0
Quickboats e најкул и најиновативниот чамец во светот. Развиен од страна на тим од индустриски дизајнери, инженери и корисници на чамци, Quickboat е создаден...

Shoal Tent е првиот шатор со кој можете да кампувате на...

0
Шаторот Shoal Tent на компанијата SmithFly е првиот шатор во светот кој е комбинација од шатор и чамец. Шаторот треба да се надуе исто...