Почетна Тагови чекорење

Таг: чекорење

Начинот на кој одите ќе се користи за идентификација наместо отпечатоците...

0
Можеби во иднина ќе треба да внимавате како се движите кога ќе влезете на аеродром. Секој се движи малку поинаку од другите и научниците...