Почетна Тагови Чингдао

Таг: Чингдао

Кинески град одлучи да ги тестира сите 9 милиони жители на...

0
Кинескиот град Чингдао одлучи да ги тестира сите свои граѓани, вкупно 9 милиони, на КОВИД-19 во текот на пет дена, пишува ВВС. Тестирањето ќе...

Кина доби свој Холивуд – најголема инвестиција во историјата на филмската...

0
Кина доби свој Холивуд, филмски град со големина на 500 фудбалски игралишта со амбиција да привлече снимање на тоа место. Овој филмски град беше...