Почетна Тагови Шпаркасе

Таг: Шпаркасе

Отворање на Наградата за социјално претприемништво 2019 по петти пат

0
Во просториите на Фондот за иновации и технолошки развој официјално по петти пат беше отворен натпреварот за избор на најдобро иновативно решение во сферата...