Почетна Тагови штетни гасови

Таг: штетни гасови

Научниците тврдат дека поради јаглерод диоксидот во воздухот стануваме се поуморни...

0
По прв пат научниците предупредуваат какви ефекти има растот на емисијата на штетни гасови врз когнитивната способност на луѓето, а едно истражување покажува дека...

Оксфорд до 2035 година ќе стане првата зона без емисија на...

0
Окфорд ќе ги забрани возилата на бензин и нафта од центарот на градот до 2035 година и тоа веројатно ќе стане првата зона без...