Почетна Тагови јогурт

Таг: јогурт

Ново од Алпско: Кисело млеко и јогурт без лактоза

0
Интолеранцијата на лактоза претставува се поголем проблем на модерното време, па се поголем број луѓе бараат алтернатива на млечните производи. Лакталис нуди различно и...

Редовна консумација на пробиотски јогурт за рамнотежата во организмот

0
Јогуртот одамна станал неизоставен производ во секојдневната исхрана, не само благодарение на својот вкус, туку и поради бројните придобивки за органите за варење и...

Значењето на пакувањето е поголемо одошто мислиме! Амбалажата е тивкиот продавач...

0
За речиси 90% од производите денес единствено средство за комуникација е амбалажата.  Таа е последната  комуникациска врска што брендовите ја имаат со своите потрошувачи,...

Со една чаша Balans+ секој ден – здравје и енергија во...

0
Здравите навики се обврска за секој од нас во секоја сезона, особено во денешниот, динамичен начин на живеење. Брзите секојдневија и брзата храна што...