Почетна Тагови џепарлак

Таг: џепарлак

Градските власти на босанско Требиње на учениците им даваат џепарлак за...

0
Градските власти на босанскиот град Требиње смислија оригинален начин за да задржат што повеќе жители во селските средини. Тие на секој ученик му даваат...