Почетна Тагови 100 жени претприемачки

Таг: 100 жени претприемачки

Недоволно искористен е економскиот потенцијал на жените, порака од „100 жени...

0
Државата вложува во образование на жените, но тоа подоцна не се искористува за економски развој. За успех на жените во светот на бизнисот неопходно...