Почетна Тагови 25 години

Таг: 25 години

До 2025 година, 70% од DHL ќе ги извршува пратките со...

0
DHL Македонија годинава одбележува 25 години постоење во земјава со претставување на досегашните успеси и достигнувања, како и презентирање на глобалната стратегија за одржливо...

УСАИД поддржа формирање на кластери со цел создавање посилни и поконкурентни...

0
Американската агенција за меѓународен развој – УСАИД одбележува 25 години од својата работа во Македонија Во рамките на изминатиот четвртина век УСАИД во партнерство со...

25 години од првата испратена СМС порака со текст „Среќен Божиќ“

0
„Среќен Божик“ е првата СМС порака која е испратена на 3. декември 1992 година. Истата тогаш била напишала од компјутер. Оваа година се прославуваат...