Почетна Тагови

Таг: 4Г

АЕК распиша меѓународен тендер за изработка научна студија за влијанието на...

0
Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) распиша меѓународен тендер за избор на компанија која ќе изработи научна студија - „Влијанието на зрачењата од телекомуникациските уреди и технологии...