Почетна Тагови 40 години

Таг: 40 години

Стоби флипс 40 години насекаде

0
Стоби флипс слави 40 години, брендот којшто во 1978 година за првпат беше произведен во прилепската компанија Витаминка. Под мотото „Стоби флипс 40 години...