Почетна Тагови 5 години

Таг: 5 години

Преку програмите на Брејнстер над 1000 лица годинава ќе се обидат...

0
Оваа година „Брејнстер“ одбележува јубилејни 5 години од своето постоење, период во кој се позицинираше како лидер во образованието базирано на потребите на индустријата. Понудата на...