Почетна Тагови 5G мрежа

Таг: 5G мрежа

Европа заостанува со развивање на 5G мрежите позади САД, Јужна Кореја...

0
Развивањето на мобилната мрежа од петтата генерација сѐ повеќе се интензивира и големите компании трошат стотици милиони долари за да бидат целосно подготвени да...

Романија и Турција почнаа со тестирање на 5G мрежи

0
Корисниците на мобилни телефони од Романија и Турција наскоро ќе имаат можност да тестираат 5G мрежа. Двете држави почнале активно да соработуваат со јужнокорејскиот гигант...