Почетна Тагови 65 години

Таг: 65 години

Бимилк прославува 65 години постоење

0
Tрадиција, врвен квалитет и континуиран успех – веќе 65 години Битолска млекара работи на својата цврсто вкоренета мисија да им обезбеди на потрошувачите здрави,...